Projects

Blog

Associations Photo 23 (The Verdict: The Christina Boyer Case)

When I let myself dream, I envision myself in a small house of my own on a little bit of land, with a car and a dog. Way out in the country, secluded, beautiful. Where I can walk with the sun in freedom on my face, knowing there’s no guards or razor wire restricting my path. I envision having a job working from home on the computer either as a virtual assistant or in some other type of business. Nothing fancy. Just a place I can call my own that no one can take from me. A one level place with maybe a basement. Not a fancy car, just a reliable one. I’d like, since I’m dreaming, to have three bedrooms. One for me with a bathroom off of it and a garden tub. One bedroom for an office and one for guests. I’d love a fireplace as well. And I think about what I want to do in remembrance of Amber. One thing is get a heart shaped locket and put her picture inside, and put little angel figurines around it. That way I can always keep her close to my heart. And that’s about it. I think I’d be over the moon with that. I guess it’s not all that grand compared to what I hear other people dream for but that would make me happy. I’m going to get there one day.

Als ik mezelf laat dromen, zie ik mezelf in een klein eigen huisje op een klein stukje land, met een auto en een hond. Veraf op het platteland, beschut, prachtig. Waar ik kan rondlopen met de zon in vrijheid op mijn gezicht, in de wetenschap dat er geen bewakers of scheermesdraad mijn pad blokkeren. Ik stel me een baan voor, werkend vanuit huis op de computer als een virtuele assistent, of ander soort werk. Niets bijzonders. Gewoon een plek voor mezelf die niemand me kan afnemen. Een gelijkvloers plekje met misschien een kelder. Geen luxe auto, gewoon een betrouwbare. Aangezien ik nu toch droom, zou ik graag drie slaapkamers willen hebben. Een voor mij met een badkamer ernaast en ook met een bubbelbad in de tuin. Een slaapkamer als kantoor, en eentje voor gasten. Ik zou ook graag een open haard willen. En ik denk aan wat ik wil doen ter nagedachtenis aan Amber. Eén ding is een hartvormig medaillon kopen en haar foto erin stoppen, met kleine engelenfiguurtjes om haar heen. Op die manier kan ik haar altijd dicht bij mijn hart dragen. En dat is het dan. Ik denk dat ik daar dolgelukkig mee zou zijn. Ik denk dat het niet zo groots is vergeleken waar ik andere mensen over hoor fantaseren, maar dit zou me gelukkig maken. Op een dag zal het me lukken.